Bi prepoznali našo mlado pevko? Poglejte, kaj je naredila zmagovalka!

Anabel, ki poslušalce osvaja s svojo tretjo uspešnico Klic stran, je te dni svoje privržence popolnoma šokirala. Nekaj časa se na svojem Instagram profilu ni javljala v dnevnih story videih, nato pa je nekaj dni sledilce dražila z idejami o novi pričeski. Namigovala je tudi na drastično skrajšanje, a nihče ni verjel, da bo tudi zares storila.

Mlada pevka Anabel je imela do nedavnega lase skoraj do zadnjice oz. konkretno do pasu, zdaj pa nosi zapeljivo kratkolaso pričesko, kar je delila tudi na družabnih omrežjih.Foto: Osebni album

"Na Emi sem imela do riti dolge kitke, pa tudi sicer sem imela leta in leta dolge lase. To je bil pogumen korak, a sem čutila, da je prav. V decembru me čaka precej koncertov, kjer bom tokrat spet v novi podobi. (smeh) Zelo pa se veselim tudi silvestrovanja, saj bom letos nastopila v Ljubljani," je povedala Anabel, ki smo jo sicer vajeni v zelo dolgih, sivo-vijola obarvanih laseh. Sicer pa je glasbenica dodala, da nikoli ni stavila samo na videz, čeprav je res, kot pravi, da si ljudje glasbenika še kako ogledajo. "A v prvi vrsti je še vedno glas in glasba sama. Ljudje poznajo moje pesmi, videz pa je tista pika na i. Z novo pričesko sem želela poudariti, da lepi in dolgi lasje nič ne pomenijo. Da je lepota v nas samih, znotraj nas, ne pa v tem kako izgledamo. Kot najstnica sem bila upornica, zdaj ko odraščam, pa del moje upornosti ostaja v meni in ne želim podlegati lepotnim idealom, ki naj bi veljali v svetu pop glasbe. Lahko imam svoj stil, saj je ravno to tisto, kar te dela drugačnega."

Anabel na Emi 2018.Foto: Alesh Maatko
Anabel, ko je slavila na festivalu DSZG, leta 2016.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

15.8.2019

Ditka: Glasba mora napolniti dušo, to je njeno bistvo

13.8.2019

Majda Arh: Našla sem nov smisel življenja – svobodna sem kot ptica

13.8.2019

Glasbeni ustvarjalec Nino Ošlak z vztrajnostjo novemu albumu naprotu

12.8.2019

Glasbenica Ana Ferme presenetila s svojo prvo skladbo Na pogled

8.8.2019

Nastja Gabor, po dobrem in slabem: Na koncu vse prav vse obrne

Facebook

Twitter