Betkino 'slovo' bo marsikomu izvabilo solze iz oči

Betka, ki se je uspešno uvrstila med finalistke oddaje Nova zvezda Slovenije, se te dni predstavlja z avtorskim singlom, za katero je glasbo za skladbo Še eno slovo napisal Aleks Volasko, besedilo pa Saša Lešnjek. Skladba je v slogu, ki je Betki zelo blizu – že med samo oddajo je priznala, da obožuje džesovske hite in bluz.

Elizabeta Lebar – Betka Foto: Osebni album

Še eno slovo

Betkina posebnost, ki so jo začutili že gledalci med televizijskim šovom je čutna interpretacija pesmi. Tako smo prepričani, da bo tudi tokrat Betka s čutno skladbo Še eno slovo marsikomu izvabila solze iz oči.

Simpatična Prekmurka Elizabeta Lebar – Betka ima precej nenavadno službo - zaposlena v Slovenski vojski. "Ko oblečeš uniformo, postaneš drug človek in tudi obnašaš se potem drugače. Štiri leta in pol sem bila vojakinja v pehoti, zdaj delam kot medicinska sestra," pravi Betka, ki se poleg petja, ki je njena velika ljubezen, ukvarja tudi z gledališčem. Sodeluje z gledališko skupino KUD Štefana Kovača, preizkusila se je tudi v glavni vlogi, igralske gene ima Betka že v krvi, saj sta se z gledališčem ukvarjala njena mama in tudi njen dedek.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

19.7.2019

V srbski seriji Sence nad Balkanom z 'Barjakom' tudi naše Sestre

17.7.2019

Hrvaška skupina Best v slovenščini zapela 'čašo vina' z Natalijo Verboten

14.7.2019

Kako si primorski glasbenik Urban Vidmar predstavlja plimo in oseko?

12.7.2019

Energična, divja in še rokerska, vse to sta Tilen Lotrič in Nuša Derenda

9.7.2019

Joseph Sraka je novo ime na domači glasbeni sceni; poglejte, kaj ponuja!

Facebook

Twitter