Betkino 'slovo' bo marsikomu izvabilo solze iz oči

Betka, ki se je uspešno uvrstila med finalistke oddaje Nova zvezda Slovenije, se te dni predstavlja z avtorskim singlom, za katero je glasbo za skladbo Še eno slovo napisal Aleks Volasko, besedilo pa Saša Lešnjek. Skladba je v slogu, ki je Betki zelo blizu – že med samo oddajo je priznala, da obožuje džesovske hite in bluz.

Elizabeta Lebar – Betka Foto: Osebni album

Še eno slovo

Betkina posebnost, ki so jo začutili že gledalci med televizijskim šovom je čutna interpretacija pesmi. Tako smo prepričani, da bo tudi tokrat Betka s čutno skladbo Še eno slovo marsikomu izvabila solze iz oči.

Simpatična Prekmurka Elizabeta Lebar – Betka ima precej nenavadno službo - zaposlena v Slovenski vojski. "Ko oblečeš uniformo, postaneš drug človek in tudi obnašaš se potem drugače. Štiri leta in pol sem bila vojakinja v pehoti, zdaj delam kot medicinska sestra," pravi Betka, ki se poleg petja, ki je njena velika ljubezen, ukvarja tudi z gledališčem. Sodeluje z gledališko skupino KUD Štefana Kovača, preizkusila se je tudi v glavni vlogi, igralske gene ima Betka že v krvi, saj sta se z gledališčem ukvarjala njena mama in tudi njen dedek.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

15.1.2019

Vili Resnik iskreno o tem, da je tudi moško srce lahko zlomljeno

10.1.2019

Videospot en sam cirkus in komedija

9.1.2019

Trije slovenski glasbeni asi oživili večnega kralja Elvisa Presleya

8.1.2019

Omar Naber je Elvisu Presleyju posvetil pesem Suspicious Minds

8.1.2019

Pop Design o bolečini in razočaranju

Facebook

Twitter