Betkino 'slovo' bo marsikomu izvabilo solze iz oči

Betka, ki se je uspešno uvrstila med finalistke oddaje Nova zvezda Slovenije, se te dni predstavlja z avtorskim singlom, za katero je glasbo za skladbo Še eno slovo napisal Aleks Volasko, besedilo pa Saša Lešnjek. Skladba je v slogu, ki je Betki zelo blizu – že med samo oddajo je priznala, da obožuje džesovske hite in bluz.

Elizabeta Lebar – Betka Foto: Osebni album

Še eno slovo

Betkina posebnost, ki so jo začutili že gledalci med televizijskim šovom je čutna interpretacija pesmi. Tako smo prepričani, da bo tudi tokrat Betka s čutno skladbo Še eno slovo marsikomu izvabila solze iz oči.

Simpatična Prekmurka Elizabeta Lebar – Betka ima precej nenavadno službo - zaposlena v Slovenski vojski. "Ko oblečeš uniformo, postaneš drug človek in tudi obnašaš se potem drugače. Štiri leta in pol sem bila vojakinja v pehoti, zdaj delam kot medicinska sestra," pravi Betka, ki se poleg petja, ki je njena velika ljubezen, ukvarja tudi z gledališčem. Sodeluje z gledališko skupino KUD Štefana Kovača, preizkusila se je tudi v glavni vlogi, igralske gene ima Betka že v krvi, saj sta se z gledališčem ukvarjala njena mama in tudi njen dedek.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

21.3.2019

Natalija Verboten: 'V srce' je poklon ljubezni, ki je gonilna sila sveta

16.3.2019

'Naša bajta' v preobleki moškega vokala, Žana Libnika

6.3.2019

Nobena pot do uspeha ni enostavna, pravi naša evrovizijka Eva Boto

25.2.2019

Je bil Nino Ošlak s pesmijo Rabim te zavrnjen za Emo 2019?

25.2.2019

Janova ljubica združila Gašperja Riflja in Kvatropirce

Facebook

Twitter