Anja Baš kot punca iz ulice

Anja Baš te dni predstavlja novo, avtorsko skladbo Punca iz tvoje ulice! Tudi tokrat je skladba Anjino avtorsko delo. Skladba Punca iz tvoje ulice hkrati napoveduje Anjin glasbeni prvenec, ki bo izšel v začetku prihodnjega leta in na katerem bomo našli že nekaj njenih uspešnic.

Anja BašFoto: Dallas Records

"Opažam, kako smo velikokrat za druge svetla sonca - osvetljujemo jim dneve, jih bodrimo, prigovarjamo v težkih časih, smo dobre vile. Velikokrat pa pozabimo biti dobre vile zase. Hvale vredno in plemenito je pomagati drugemu ... ampak, če ne poskrbiš najprej zase, kaj potem sploh lahko daš drugemu?," o skladbi in navdihu zanjo pravi Anja Baš, ki poleg ustvarjanja glasbe (mimogrede, vedno več ustvarja tudi za druge izvajalce) tudi slika. Na njenem facebook profilu lahko spremljate tudi njeno tovrstno izražanje.

Prav tako pa je mlada pevka na družbenem omrežju, kjer je tudi sicer precej dejavna, vse svoje oboževalce danes presenetila še z video premiero skladbe Punca iz tvoje ulice.

Spomnimo. Anjo je širša slovenska javnost prvič spoznala leta 2004 v prvi sezoni Bitke Talentov, kjer je sprva izpadla, potem pa dobila še eno priložnost (oddaja je izbirala najboljšega izmed treh že izpadlih kandidatov, ki so si po mnenju ustvarjalcev oddaje zaslužili še eno možnost) in se kasneje uvrstila v finale. Pristala je na 5. mestu.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

23.8.2019

Nina Pušlar odšteva do nove plošče, veseli pa se tudi vrnitve v Križanke

15.8.2019

Ditka: Glasba mora napolniti dušo, to je njeno bistvo

13.8.2019

Majda Arh: Našla sem nov smisel življenja – svobodna sem kot ptica

13.8.2019

Glasbeni ustvarjalec Nino Ošlak z vztrajnostjo novemu albumu naprotu

12.8.2019

Glasbenica Ana Ferme presenetila s svojo prvo skladbo Na pogled

Facebook

Twitter