Anja Baš kot punca iz ulice

Anja Baš te dni predstavlja novo, avtorsko skladbo Punca iz tvoje ulice! Tudi tokrat je skladba Anjino avtorsko delo. Skladba Punca iz tvoje ulice hkrati napoveduje Anjin glasbeni prvenec, ki bo izšel v začetku prihodnjega leta in na katerem bomo našli že nekaj njenih uspešnic.

Anja BašFoto: Dallas Records

"Opažam, kako smo velikokrat za druge svetla sonca - osvetljujemo jim dneve, jih bodrimo, prigovarjamo v težkih časih, smo dobre vile. Velikokrat pa pozabimo biti dobre vile zase. Hvale vredno in plemenito je pomagati drugemu ... ampak, če ne poskrbiš najprej zase, kaj potem sploh lahko daš drugemu?," o skladbi in navdihu zanjo pravi Anja Baš, ki poleg ustvarjanja glasbe (mimogrede, vedno več ustvarja tudi za druge izvajalce) tudi slika. Na njenem facebook profilu lahko spremljate tudi njeno tovrstno izražanje.

Prav tako pa je mlada pevka na družbenem omrežju, kjer je tudi sicer precej dejavna, vse svoje oboževalce danes presenetila še z video premiero skladbe Punca iz tvoje ulice.

Spomnimo. Anjo je širša slovenska javnost prvič spoznala leta 2004 v prvi sezoni Bitke Talentov, kjer je sprva izpadla, potem pa dobila še eno priložnost (oddaja je izbirala najboljšega izmed treh že izpadlih kandidatov, ki so si po mnenju ustvarjalcev oddaje zaslužili še eno možnost) in se kasneje uvrstila v finale. Pristala je na 5. mestu.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

20.4.2019

Bassless obljubljajo nepozabni spektakel, ki ga je vredno doživeti

20.4.2019

Nočni skok: Nastop na Emi nas ne zanima, na Evrosongu pa sploh ne

18.4.2019

Marija Šerifović je obnemela

18.4.2019

Alya navdušila v svoji dnevni sobi

14.4.2019

Jan: Včasih se prepustiš trenutku, čeprav veš, da ni najbolj pametno

Facebook

Twitter