Anette pesem posveče možu, ki je njena največja ljubezen in podpora

Anette predstavlja skladbo, ki nosi preprost in iskren naslov Ljubim. Besedilo in živahno melodijo preveva optimizem in dobra volja: "Ko zjutraj sonce me zbudi in čutim, vse bo v redu…" Besedilo in glasbo je napisala Anette (Anja Mlinar), pod aranžma sta se podpisala Krešimir Tomec in Nermin Puškar.

Simbolični pomen

Pesem Ljubim je posvečena mojemu možu, ki je moja največja ljubezen in podpora na glasbeni poti.

Sicer pa ima skladba poleg ljubezenskega sporočila, še simbolični pomen: Ljubiti pomeni biti zaljubljen v življenje in v vse, kar ti daje. Kadar sem v tem stanju, lahko hodim po ulicah in povsod dobim navdih.

Anette.

Videospot je bil posnet v Izoli, v sproščenem, prijateljskem vzdušju. "Želeli smo narediti čimbolj sproščen videospot, ki ponazarja lahkotnost skladbe in pozitivno vzdušje. Igralcev za videospot ni bilo lahko najti, hvala bogu sta v zadnjem trenutku priskočila na pomoč prijatelja Andrej Černic in Adrijana Oblak, ki sta prvič znašla pred kamero in sta kljub začetni tremi odlično opravila svojo nalogo," pravi Anette. In kako vse skupaj komentira igralec Andrej Černic, ki bi izkušnjo z veseljem še kdaj ponovil: "Snemanje v spotu se mi je zdela pozitivna izkušnja in bi z veseljem še kdaj sodeloval. Ker že od prej dobro poznam Anette, mi je bilo veliko lažje se sprostiti pred kamero."

AnetteFoto: Boštjan Tacol

Izkoristili lepo vreme

Vreme nam je bilo za oktobrski mesec res naklonjeno, da smo lahko resnično pričarali pravo poletno vzdušje. Za režijo je znova poskrbel odlični Perica Raj, za kamero pa Nik Čebulec. Videspot je bil posnet na različnih lokacijah v Izoli, Simonovem zalivu in Strunjanu.

Anette je še razkrila, da so se na snemanju spota neizmerno zabavali, saj je Andrej med pobiranjem žoge za kader naletel na 'pasjo bombico'. "Na samem snemanju pa smo se pošteno nasmejali Andreju, ki je med pobiranjem žoge na travi, pobližje spoznal pasje iztrebke."

"Anette spremljam že nekaj časa in jo podpiram pri njeni ustvarjalnosti. Z veseljem sem se odzvala na povabilo. Kamera sicer ni moja največja prijateljica, smo pa ob ustvarjanju neizmerno uživali." je dodala še Adrijana Oblak.

Anette se je predstavila tudi na festivalu MMS 2017.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.8.2018

2CELLOS sta v komnolomu v okolici Pule ujela Vivaldijevo dramatičnost

10.8.2018

Žiga Rustja si nikoli ni mislil, da si bo kdaj delil posteljo z Aniko Horvat

6.8.2018

Iskreno opravičilo Nuše Derenda

3.8.2018

Mojca Šipek se vse bolj uveljavlja tudi kot besedilopiska

2.8.2018

Hamo & Tribute 2 Love znova poskrbeli za epsko otvoritev Trnfesta

Facebook

Twitter