Alya za novo leto na Krvavec, nato pa v začetku leta še novi album

Priljubljena pevka Alya je letošnjega leta na prvi pomladni dan izdala radijsko uspešnico Dobro jutro življenje. Istoimenski videospot je v teh dneh dosegel prvih milijon ogledov, številka pa raste iz dneva v dan. Pesem in videospot nosita pozitivno sporočilo, in sicer, da je v življenju potrebno uživati tukaj in zdaj ter pozabiti na probleme ...

AlyaFoto: Tanja Zrinski

Kljub izjemno natrpanemu urniku pa je priljubljena glasbenica našla čas tudi za snemanje. Trenutno je namreč v studiu, kjer skupaj z Dejanom Radičevićem (Neisha, Siddharta ...) zaključujeta novi album, ki naj bi izšel februarja naslednje leto. "S to ploščo vas bo Alya popolnoma presenetila, saj bo dosti drugačna kot ste je bili vajeni do zdaj," pravi eden najbolj popularnih slovenskih producentov.

In kje bo Alya za novo leto? "Letos z mojo ekipo – z bandom, s katerim smo kot ena velika družina, praznujemo najdaljšo noč v letu na Krvavcu, kjer nas čaka nor žur in moram reči, da resnično komaj čakam, saj smo bili že lanski december tam in je bilo pravljično, ogromno snega, veliko lučk, odlična družba ... res prekrasno, tako da se tudi letošnjega decembra in silvestrovanja zelo veselim zabave. Sicer pa je bilo, to vam lahko zaupam, najbolj odbito novo leto pred leti ... ne povem kje (smeh), ko smo malo zaštrikali z uro, oziroma ni bila točna in smo naznanili novo leto malo par minut kasneje, koncert smo imeli na prostem," je v smehu zaključila priljubljena pevka.

Alya želi vsem skupaj srečno, zdravo in uspešno leto.Foto: Tanja Zrinski
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.6.2019

Ustvarjalno poletje za Victory

16.6.2019

Dinamitke združile moči

14.6.2019

Domen Kumer in Saša Lendero 100 % združila moči

10.6.2019

Sinji galeb osvojil veliki grand prix

9.6.2019

Raiven začenja poletno REM fazo

Facebook

Twitter