Alya se je na snemanju videspota za pesem Halo počutila kot kraljična

Alyjina pesem iz Eme 2017, ki se že lepo vrti po radijskih postajah, govori o ponovnem rojstvu, prebujenju, o tem, kako pomembno je v življenju slediti svojim sanjam.

Gre za Alyjin 13. videspot po vrsti. Snemanje je potekalo na treh lokacijah: Dvorcu Štatenberg, cerkvi v Makolah in Rimskih termah. Režiser Niko Karo je v objektiv uspešno ujel temperament modernega latina z nežnimi kiticami ter optimističnimi in veselimi refreni. Tako kot vsako snemanje je tudi tokratno predstavljalo poseben izziv, saj se je morala Alya dolge ure predajati vodi v Rimskih termah ter se zbuditi ob treh zjutraj in uloviti jutranjo zoro.

»Nikomur ne smeš dovoliti, da bi te pri tem omejeval, kajti le tako si lahko zares svoboden in srečen,« je povedala energična pevka, ki je del spota posnela tudi v Rimskih termah. Ene najstarejših slovenskih term, ki so le 15 minut vožnje oddaljene od Celja, so jo navdušile s svojo pestro zgodovino in neokrnjeno naravo.

»Predvsem sem se tam počutila kot kraljična. Osebje je zelo prijazno, pohvaliti moram vsa razvajanja, od masaže do odlične kulinarike,« je še povedala Alya, ki je preizkusila tamkajšnjo termalno vodo. Ta v bazene prihaja naravnost iz vrelcev, velja pa za eno najbolj zdravilnih v tem delu Evrope.

Alya se je v Rimskih termah počutila kot kraljična.Foto: Aleš Erjavec

Koncerti, ki prinašajo izziv

Alya pa navdušuje tudi na koncertih. Ker je lani nastopila na nekaterih precej nenavadnih lokacijah (npr. v cerkvi), si želi tudi letos poiskati prizorišča, ki ji bodo predvsem v izziv. Zato za to jesen že pripravlja presenečenje, ki pa za enkrat ostaja še skrivnost.

Tudi s pesmijo Halo, ki jo je predstavila na Emi 2017, nadaljuje glasbeno pot v žanru, ki v svetu ruši rekorde in ki ga je v Sloveniji lani v skladbi Srce za srce začela prav Alya. Halo je kombinacija popularnih latino-reggaeton ritmov, združenih s popom in akustičnimi inštrumenti. Pripoveduje zgodbo o pretekli zvezi, o tem, kako ni prav, da kdorkoli kroji tvoje življenje, o notranji moči, ki ti pomaga premagati žalost, se pobrati in zaživeti naprej. Glasbo je, tako kot za Srce za srce, napisal Raay, besedilo pa je delo Roka Lunačka in Tine Piš.

Snemanje je potekalo na treh lokacijahFoto: Tanja Zrinski
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.6.2018

Grammyjevi nagrajenci plačali poravnavo Janu Plestenjaku

20.6.2018

Kako si plesna zvezda Gašper Rifelj predstavlja Hotel za dva?

19.6.2018

Brendi se je znal z glasbo dotakniti predvsem preprostih ljudi

18.6.2018

Vroči Kubanec Lazaro Zumeta, član ekipe Tanje Žagar, vabi na kopanje

14.6.2018

To je novi izdelek, ki ga je Šank Rock posnel kar s pametnim telefonom

Facebook

Twitter