Alya prikazuje svoje življenje

Alya je na prvi pomladni dan predstavila novo pesem Dobro jutro življenje, ki jo je pospremila še videozgodba. Nova pesem, prva po letu dni, je sproščena, melodična, z optimističnim sporočilom, ki gre hitro v uho. Pripoveduje zgodbo o tem, da je bolj pomemben danes kot jutri in da je treba izkoristiti vsak trenutek, ki nam v življenju pride na pot.

AlyaFoto: Alya.info

Novi videospot so snemali v našem obmorskem Piranu, ki je bil ravno takrat sicer vremensko muhast, pa vendar to ni pokvarilo dobrega razpoloženja. Režiser Niko Karo (Karo Media) se je tokrat odločil za spot v enem samem kadru. Slišati je mogoče zelo preprosto, pa ni bilo, saj je kar nekaj časa trajalo, da jim je videozgodbo uspelo posneti brez kakih nepredvidljivih pripetljajev, ob katerih pa so se vseeno neskončno zabavali in se še bolj nasmejali.

Alya je tokrat želela gledalcem prikazati njeno lastno življenje, saj v spotu igrajo resnični ljudje iz njenega vsakdana – ekipa, s katero je ves čas na poti in ki predstavlja njeno drugo družino. Poleg njih so na snemanju sodelovala tudi dekleta iz plesne skupine Empreus.

Nova pesem Dobro jutro življenje bo zagotovo postala del železnega repertoarja na Alyjinih prihajajočih koncertih, s spremljevalno skupino pa jo bo v živo predstavljala tudi na slovenskih radijskih postajah, česar se še posebej veseli.

Ekipa je nad končnim izdelkom več kot zadovoljna.Foto: Alya.info
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

10.12.2018

Helena Blagne napolnila Halo Tivoli, njena publika uživala ob uspešnicah

9.12.2018

Anja Kotar znova v Sloveniji

6.12.2018

Nova pesem Nuše Derenda govori o ljudeh, ki jih nekaj bremeni ...

6.12.2018

Bi prepoznali našo mlado pevko? Poglejte, kaj je naredila zmagovalka!

4.12.2018

Hellcats iščejo kitaristko

Facebook

Twitter