Alpska saga s Heleno Blagne na noge dvignila dvorano Špas teatra

Franček, glavna zvezda Alpske sage se je odločil, da se predstavi v prestolnici, v Križankah, kamor je povabil tudi posebno gostjo Heleno Blagne. Žal mu je na poti do te lovorike zagodlo vreme. Vendar se ni pustil motiti, veliki dogodek so ustvarjalci prestavili v Špas teater, kjer je pisana druščina s posebno gostjo priredila nepozaben večer ...

Helena Blagne v muzikalu Alpska saga.Foto: Boštjan Tacol

V veliko čast mi je bilo, da je z nami nastopila najboljša diva vseh časov. Že ko sem bil še »šmrkav«, mi je bila zelo všeč, sedaj pa vidim, da vedno bolje izgleda. Upam, da bo še kdaj nastopila z nami, oziroma vse bom naredil za to, da bo!

Tilen Artač (Franček),
o nastopu Helene Blagne

Prva dama slovenske glasbe se je z veseljem odzvala povabilu idejnega očeta muzikala Alpska saga Aleša Klinarja in občinstvo presenetila s svojim igralskim in pevskim nastopom. Gledalci so bili v pričakovanju velikega nastopa, in ko je diva s svojo prezenco stopila na oder, je takoj požela aplavz navdušenja in se odlično vklopila v čas 80-ih in 90-ih let. Takrat ko se je osamosvajala naša deželica, takrat ko so bili Agropop in Helena na vrhuncu ustvarjanja, v čas, ko so ravno ti umetniki polnili festivale ter dvorane s svojo glasbo in navdušujočimi nastopi.

Vsi skupaj so poskrbeli za nepzaben in zabaven večer.Foto: Boštjan Tacol
Svoje delo so opravili vrhunsko.Foto: Boštjan Tacol

V matičnem gledališču Špas teater si je izvirno zgodbo v slabih dveh mesecih ogledalo skoraj 7.000 obiskovalcev. Tudi v prihodnji sezoni bo igralska zasebna nastopala v Špas teatru in po odrih Slovenije.

V posebni izdaji muzikala s Heleno Blagne pa so se tokrat zabavali: Iryna Osypenko, Darja Groznik, Anja Markovič, Miki Vlahovič, Damjan Murko, Anja Rupel, Jože Potrebuješ, Špela Grošelj in drugi.

Ana Maria Mitić, Aleš Klinar, Helena Blagne in Tilen ArtačFoto: Boštjan Tacol
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

21.4.2018

To je pesem, ki je združila Jana Plestenjaka in Challeta Salleta

19.4.2018

Novo skladbo je Aleksander posvetil dekletu, ki jo je spoznal na ulici

19.4.2018

Žan Serčič: Gre za moj največji in intimen glasbeni projekt

17.4.2018

Voditeljica Eme, Raiven, zaigrala v Evripidovi tragediji Trojanke

17.4.2018

Zasavski Orleki že napovedujejo zmagovalca letošnjih volitev

Facebook

Twitter