Aleš Bartol (Mambo Kings) želel povedati, da tudi moško srce krvavi

Priljubljena skupina, sinonim za nepozabne zabave tako doma kot tudi v tujini, te dni stavi na še eno svojo uspešnico Moje srce. Mambo Kings zadnja leta poslušalce navdušuje z izpovednimi avtorskimi skladbami, kot sta Balerina ter Romeo in Julija, ki sta osvojili najvišje vrhove radijskih lestvic kot tudi zavidljive oglede na Youtube ...

Skupina znova predstavlja novo ljubezensko zgodbo s preobratom, ki ga od skupine v kateri je doma le dobra volja, nihče ni pričakoval.

Nova romantična skladba Moje srce, pod katero se kot soavtor besedila ob Roku Lunačku podpisuje tudi pevec in klaviaturist skupine Mambo Kings, Aleš Bartol, pripoveduje o zaljubljeni naivnosti, o zaslepljeni in popolni predaji ljubljeni osebi, ki pa žal ne čuti enako, kot bi si želel ...

Zasedba Mambo KingsFoto: Menart Records

V novi skladbi sem želel povedati, da tudi moško srce krvavi. Tudi moškim ugasnejo sanje ob izgubi ljubljene osebe. Tudi moški se trudimo ohraniti odnose čeprav kdaj sebi v škodo.

Tudi moški potrebujemo ‘sigurnost’ in potrditev da je ona, ki je moja izbranka in moja ljubezen, ‘moja za vedno'.

Aleš Bartol

"Pesem in video predstavljata mojo generacijo fantov oziroma danes že odraslih moških, ki smo bili vzgajani v duhu, da mora biti fant močan, nepopustljiv in nezlomljiv, na čustva pa je najbolje pozabiti. Moški smo zato nezmožnost skrivanja čustev ob neuspešnem dvorjenju puncam ali dokončne izgube ljubezni, vse občutke klišejsko skrili pod moški ego. Bolečino ega pa je okolici enostavno prodati, vsi jo kupijo. Vednar spet le do določene meje. Premalo govorimo o tem, pa vendar moramo se zavedati, da tudi moška čustva nenapovedano izbruhnejo na plano, ki so lahko tudi pogubna," je o novi pesmi povedal Aleš Bartol.

V novi skladbi sem želel povedati, da tudi moško srce krvavi, pravi Aleš.Foto: Menart Records
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem profilu TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

10.12.2018

Helena Blagne napolnila Halo Tivoli, njena publika uživala ob uspešnicah

9.12.2018

Anja Kotar znova v Sloveniji

6.12.2018

Nova pesem Nuše Derenda govori o ljudeh, ki jih nekaj bremeni ...

6.12.2018

Bi prepoznali našo mlado pevko? Poglejte, kaj je naredila zmagovalka!

4.12.2018

Hellcats iščejo kitaristko

Facebook

Twitter