Aleksander Novak napoveduje svoj tretji studijski album

»Da te prebudim čaka na razpotju laži in resnice, med zaprtimi in odprtimi očmi,« je iskren Aleksander Novak, ki si tokrat prizadeva za lepši in pristnejši odnos med žensko ter moškim. Na poti do čiste reke, ki steče v morje čustev, želi podariti strast in ljubezen. A brez preračunljivosti, klišejev, ograj in nizkih udarcev.

Aleksander NovakFoto: Jaka Ivančič

Aleksander Novak, v svojem glasbenem udejstvovanju od nekdaj pogumen in zavezan iskrenosti, priznava, da je tudi ta pesem avtobiografska. A tako kot je našel njo, dekle, ki jo je vse življenje iskal, je našel tudi glasbenike, s pomočjo katerih je prišel do zvoka, ki ga nosi v sebi od otroštva. Iskanje je tako končano in lahko se prebudi v nov dan, novo leto, v življenje in realnost.

V pesmi gre za kompliciranost odnosov med žensko in moških, še posebno takrat, ko moški ne more pozabiti ženske, s katero je preživel vsaj trenutek. Življenje piše nenavadne zgodbe, vendar moški minulega trenutka ne more pozabiti, kajti zaveda se, da je lahko srečen le z njo.

Aleksander Novak

S skladbo Da te prebudim koprski kantavtor Aleksander Novak napoveduje svoj tretji studijski album, ki bo izšel letošnjo jesen. Z njega je doslej že predstavil skladbe Zlata, Prej al slej in festivalski Mesto rož, za katero je na lanskoletnih Melodijah morja in sonca prejel nagrado za najobetavnejšega debitanta, ter Dotik stare Ljubljane s Slovenske popevke. Vse njih redno predstavlja tudi na glasbeno-pogovornih večerih Vsi smo ljudje, na katerih skozi pogovor z glasbeno publicistko in kritičarko Nino Novak poslušalce pelje po vseh krivuljah življenja ter glasbenega ustvarjanja.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.11.2018

Obisk prijateljev ali bližnjega je pomemben, meni Aleksander Novak

17.11.2018

Evrovizijski Kalamari obeležujejo 25. rojstni dan; ob tem načrtujejo album

16.11.2018

Nina Pušlar o ljubezni in odnosu – takšnem, ki raste iz dneva v dan

9.11.2018

Bi jo prepoznali? Mirna Reynolds od debelušne punce do zrele ženske

2.11.2018

Betkino 'slovo' bo marsikomu izvabilo solze iz oči

Facebook

Twitter