Aktualne novice

Kratko in jedrnato

Ema Freš 2020, 2. krog, zadnji troboj, 6. december: Po zadnjih treh glasbenih dvobojih, v katerih se je med seboj pomerilo še šest poražencev, je na vrsti še zadnji glasbeni troboj, v katerem se bodo pomerili trije dnevni zmagovalci, 2., 3. in 4. decembra. Glasovanje za zmagovalca tedna (enega bo izbralo ljudstvo, drugega pa stroka) bo tudi tokrat potekalo med 10. in 20. uro, eden tekmovalec pa bo zapustil Emo Freš.

Ema Freš 2020, 2. krog, zadnji par, 4. december: V drugem krogu sta kot šesti par še eno priložnost dobila Ljudmila Frelih (Vztrajaj, ker je vredno) in Tilen Lotrič (Jaz in ti). V drugem krogu se bosta v ponedeljek, torek in še v sredo predstavila po dva poraženca iz prvega kroga. Prek spletne ankete bodo nato glasovalci znova izbrali zmagovalca dneva, ki se bo uvrstil v še zadnji petkov izbor za zmagovalca tedna.

Ema Freš 2020, 2. krog, peti par, 3. december: V drugem krogu sta kot peti par še eno priložnost dobili Astrid in Avantgarden (Sing to Me) ter Petra Ceglar (srce naglas). V drugem krogu se bosta v ponedeljek, torek in še v sredo predstavila po dva poraženca iz prvega kroga. Prek spletne ankete bodo nato glasovalci znova izbrali zmagovalca dneva, ki se bo uvrstil v še zadnji petkov izbor za zmagovalca tedna.

Ema Freš 2020, 2. krog, četrti par, 2. december: V drugem krogu sta kot četrti par še eno priložnost dobili dve glasbenici, in sicer Lana Hrvatin (Dream) in Martina (Pleši). V drugem krogu se bosta v ponedeljek, torek in še v sredo predstavila po dva poraženca iz prvega kroga. Prek spletne ankete bodo nato glasovalci znova izbrali zmagovalca dneva, ki se bo uvrstil v še zadnji petkov izbor za zmagovalca tedna.

Facebook

Twitter

Anketa

Ema Freš 2020: Končan je tretji glasbeni troboj, kako ste zadovoljni z razpletom?

41,9%

2,3%

34,9%

20,9%

Arhiv anket Skupno št. glasov: 43

Prihajajoči dogodki

06 dec

Ema Freš 2020, drugi troboj poražencev: Troboj med dnevnimi zmagovalci 2. kroga

12 dec

Rotterdam 2020: Pričetek prodaje (prvi sklop) evrovizijskih vstopnic

28 jan

Rotterdam 2020: Žrebanje vrstnega reda; razporeditev držav v I. in II. predizbor

04 feb

Sanremo 2020: Prvi večer, prvih deset tekmovalnih pesmi ter 4 mladi