Aktualne novice

Kratko in jedrnato

Peti dan. In drugi sklop vaj za države iz prvega predizbora. Skozi celoten dan imajo na sporedu še svojo drugo, 20-minutno vajo Finska, Grčija, Moldavija, Madžarska, Hrvaška, Nizozemska, Armenija, San Marino, Rusija, Češka, Ciper, Avstrija, Estonija, Azerbajdžan, Črna gora, Islandija, Bosna in Hercegovina ter Malta. Na koncu pa še Francija in Španija iz t.i. družine velikih pet. Tako se bo dan zaključil okrog 22. ure ...

Četrti dan. Tokrat imajo svojo prvo vajo tiste države, ki nastopajo v drugi polovici drugega predizbora. Med 10. uro dopoldne in 19. uro zvečer bo evrovizijski oder preizkusilo deset držav, in sicer Slovenija, Bolgarija, Ukrajina, Danska, Norveška, Gruzija, Albanija in Beglija. Vsaka država ima na velikm odru na voljo pol ure za vajo, za srečanje z novinarji pa še dodatnih 20 minut.

Tretji dan. Tokrat bodo imele vaje tiste države, ki se bodo predstavile v drugem predizboru. Med 10. uro dopoldne in 18. uro zvečer bo evrovizijski oder preizkusilo deset držav, in sicer Latvija, Poljska, Šbvica, Izrael, Belorusija, Srbija, Irska, Makedonija, Litva in Avstralija. Vsaka država ima na voljo pol ure, za srečanje z novinarji pa še dodatnih 20 minut.

Drugi delovni dan je pričakovano namenjen novim vajam. Med 10. uro dopoldne in 18. uro zvečer bo evrovizijski oder preizkusilo deset držav, in sicer Češka, Ciper,Avstrija, Estonija, Azerbajdžan, Črna gora, islandija, Bosna in Hercegovina, Malta ter ob koncu še Švedska. Vsaka država ima na voljo pol ure, za srečanje z novinarji pa še dodatnih 20 minut.

Facebook

Twitter

Anketa

ESC 2016: Kako ste zadovoljni s prvo evrovizijsko vajo naše ManuElle?

37,8%

40,5%

21,6%

0%

Arhiv anket Skupno št. glasov: 37

Prihajajoči dogodki

06 maj

ESC 2016: V Areni Globe bodo imele drugo vaje vse države iz prvega predizbora.

07 maj

ESC 2016: V Areni Globe bodo imele drugo vaje vse države iz drugega predizbora.

07 maj

ESC 2016: ManuElla bo imela ob 17. uri zjutraj drugo, 20-minutno vajo.

07 maj

ESC 2016: Otvoritev razstave ob 60. obletnici evrovizijske popevke.