REPORTAŽA

50 odtenkov čokolade z evrovizijskim dvojcem Maraaya

Na Obali so božič pozdravili na prav poseben način. V hotelih LifeClass Portorož je namreč 23. decembra ob čarobnem božičnem odprtju zaživela prenovljena kavarna in slaščičarna Café Central. Poleg nove sladke ponudbe, čokoladnih pralin in ekskluzivne ponudbe CupCage je goste sredi Portoroža s svojim glasom razvajal evrovizijski dvojec Maraaya ...

Dvojec Maraaya in Ula Furlan (Foto: LifeClass Portorož) Ula Furlan, Raay in Marjetka Vovk (Foto: LifeClass Portorož) Dvojec Maraaya je pripravil božično-glasbeni večer. (Foto: LifeClass Portorož) Dvojec Maraaya je pripravil božično-glasbeni večer. (Foto: LifeClass Portorož) Marjetka Vovk (Foto: LifeClass Portorož) Marjetka Vovk (Foto: LifeClass Portorož) Marjetka je navdušena nad novo 'sladko' ponudbo. (Foto: LifeClass Portorož) Mlada pevka Klara Jazbec (Foto: LifeClass Portorož) Manca Špik (Foto: LifeClass Portorož) Maraaya in Majk Peroša (Foto: LifeClass Portorož) Povabljeni gosti so uživali v glasbeno-sladkem večeru. (Foto: LifeClass Portorož)
Maraaya in Jan PlestenjakFoto: LifeClass Portorož

Med drugim sta se predbožičnega večera v ritmih zimzelenih božičnih skladb, ki sta jih na simpatičen način predstavila Raay in Marjetka, udeležila tudi jadralka Tina Mrak in aktualni mister Slovenije Majk Peroša.

Prijetno presenečenje za goste 'sladkega' lokala Café Central pa je bil še uspešen slovenski koreograf in organizator prireditev Igor Jelen Iggy, ki je več kot navdušen nad novo čokoladno ponudbo: "Zdaj bom samo še pogosteje prihajal sem na tortice!" V božično-glasbenem večeru pa smo lahko srečali še glasbenika Jana Plestenjaka, Manco Šik in mlado pevko Klaro Jazbec, ki je zapela in navdušila številne povabljene goste.

Raay in Marjetka sta predstavila tudi aktualne božične priredbe.Foto: LifeClass Portorož
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

9.1.2018

Zvezdnica muzikala Vesna, Flora Ema Lotrič, kmalu s prvim singlom

6.1.2018

Predin, Ditka, Narat in Mežek na Ljubljanskem gradu

10.1.2018

Aleksander Novak napoveduje svoj tretji studijski album

10.1.2018

Marsikdo je bil kdaj v življenju pretentan, pravi Miran Rudan

9.1.2018

Ob gledanju lastnega spota je našemu glasbeniku zastal dih

Facebook

Twitter