REPORTAŽA

50 odtenkov čokolade z evrovizijskim dvojcem Maraaya

Na Obali so božič pozdravili na prav poseben način. V hotelih LifeClass Portorož je namreč 23. decembra ob čarobnem božičnem odprtju zaživela prenovljena kavarna in slaščičarna Café Central. Poleg nove sladke ponudbe, čokoladnih pralin in ekskluzivne ponudbe CupCage je goste sredi Portoroža s svojim glasom razvajal evrovizijski dvojec Maraaya ...

Dvojec Maraaya in Ula Furlan (Foto: LifeClass Portorož) Ula Furlan, Raay in Marjetka Vovk (Foto: LifeClass Portorož) Dvojec Maraaya je pripravil božično-glasbeni večer. (Foto: LifeClass Portorož) Dvojec Maraaya je pripravil božično-glasbeni večer. (Foto: LifeClass Portorož) Marjetka Vovk (Foto: LifeClass Portorož) Marjetka Vovk (Foto: LifeClass Portorož) Marjetka je navdušena nad novo 'sladko' ponudbo. (Foto: LifeClass Portorož) Mlada pevka Klara Jazbec (Foto: LifeClass Portorož) Manca Špik (Foto: LifeClass Portorož) Maraaya in Majk Peroša (Foto: LifeClass Portorož) Povabljeni gosti so uživali v glasbeno-sladkem večeru. (Foto: LifeClass Portorož)
Maraaya in Jan PlestenjakFoto: LifeClass Portorož

Med drugim sta se predbožičnega večera v ritmih zimzelenih božičnih skladb, ki sta jih na simpatičen način predstavila Raay in Marjetka, udeležila tudi jadralka Tina Mrak in aktualni mister Slovenije Majk Peroša.

Prijetno presenečenje za goste 'sladkega' lokala Café Central pa je bil še uspešen slovenski koreograf in organizator prireditev Igor Jelen Iggy, ki je več kot navdušen nad novo čokoladno ponudbo: "Zdaj bom samo še pogosteje prihajal sem na tortice!" V božično-glasbenem večeru pa smo lahko srečali še glasbenika Jana Plestenjaka, Manco Šik in mlado pevko Klaro Jazbec, ki je zapela in navdušila številne povabljene goste.

Raay in Marjetka sta predstavila tudi aktualne božične priredbe.Foto: LifeClass Portorož
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.10.2018

Romantični Domen Kumer: Bistvo prave ljubezni je v tem, 'da je to – to'

21.10.2018

Poglejte, kaj bo ušpičil Slakonja!

15.10.2018

Zdravko Čolić v filmski ilustraciji

15.10.2018

Novi fosili so še vedno za ples

14.10.2018

Adi Smolar po sedmih letih z novimi življenjskimi modrostmi

Facebook

Twitter