2CELLOS sta v komnolomu v okolici Pule ujela Vivaldijevo dramatičnost

2CELLOS ob predstavitvi nove predelave Storm napoveduje izid novega studijskega albuma Let There Be Cello, ki bo na prodajne police prišel že 19. oktobra. "Vedno sva govorila, da želiva najin instrument približati širši množici ljudi in brisati meje med glasbenimi žanri," sta povedala Luka in Stjepan, ki sicer še kako navdušujeta na vsakem koraku!

V komnolomu v okolici Pule sta ujela Vivaldijevo dramatičnost.Foto: Menart Records

Pri ustvarjanju nove priredbe in celotnega albuma se kot producent poleg Luke Šulića in Stjepana Hauserja podpisuje dolgoleten sodelavec Filip Vidović.

"Prihajajoči album je nastal iz navdiha različnih glasbenih zvrsti, na njemu so tako predelave svetovnih pop uspešnic, brezčasne klasične glasbe, rock uspešnic, kot tudi glasba, ki je pospremila največje filmske uspešnice, kot tudi 2CELLOS originalni skladbi, ki ju še nisva predstavila, Concept2 in Cadenza … edina rdeča nit albuma je čelo."

Videospot Storm je 2CELLOS posnel v komnolomu v okolici Pule, v katerega sta uspela ujeti Vivaldijevo dramatičnost, ki se prepleta v odlični kompoziciji ritma in luči. "Rada imava Vivaldijevo dramo, zato sva želela predelati eno njegovih najbolj znanih skladb in jo predstaviti na najbolj slikovit način," sta še dejala glasbena mojstra.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

14.7.2019

Kako si primorski glasbenik Urban Vidmar predstavlja plimo in oseko?

12.7.2019

Energična, divja in še rokerska, vse to sta Tilen Lotrič in Nuša Derenda

9.7.2019

Joseph Sraka je novo ime na domači glasbeni sceni; poglejte, kaj ponuja!

4.7.2019

Xequtifz v poletnih ritmih

1.7.2019

Po Vidinem priročniku Vježbaj P**** ti M***** sledi še resničnostna oddaja

Facebook

Twitter