2CELLOS sta v komnolomu v okolici Pule ujela Vivaldijevo dramatičnost

2CELLOS ob predstavitvi nove predelave Storm napoveduje izid novega studijskega albuma Let There Be Cello, ki bo na prodajne police prišel že 19. oktobra. "Vedno sva govorila, da želiva najin instrument približati širši množici ljudi in brisati meje med glasbenimi žanri," sta povedala Luka in Stjepan, ki sicer še kako navdušujeta na vsakem koraku!

V komnolomu v okolici Pule sta ujela Vivaldijevo dramatičnost.Foto: Menart Records

Pri ustvarjanju nove priredbe in celotnega albuma se kot producent poleg Luke Šulića in Stjepana Hauserja podpisuje dolgoleten sodelavec Filip Vidović.

"Prihajajoči album je nastal iz navdiha različnih glasbenih zvrsti, na njemu so tako predelave svetovnih pop uspešnic, brezčasne klasične glasbe, rock uspešnic, kot tudi glasba, ki je pospremila največje filmske uspešnice, kot tudi 2CELLOS originalni skladbi, ki ju še nisva predstavila, Concept2 in Cadenza … edina rdeča nit albuma je čelo."

Videospot Storm je 2CELLOS posnel v komnolomu v okolici Pule, v katerega sta uspela ujeti Vivaldijevo dramatičnost, ki se prepleta v odlični kompoziciji ritma in luči. "Rada imava Vivaldijevo dramo, zato sva želela predelati eno njegovih najbolj znanih skladb in jo predstaviti na najbolj slikovit način," sta še dejala glasbena mojstra.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.9.2018

Žan Serčič o dekletu, ki se mu je kot svetla podoba prikazala v sanjah

19.9.2018

Neuničljiva Nuša Derenda še vedno niza koncert za koncertom

17.9.2018

Dovršen nastop z žametnim glasom Roka Ferengje

17.9.2018

Plesalci Plesnega mesta pred prvenstvom ustvarili noro zgodbo

13.9.2018

Maji Založnik se z zasedbo Moonshine zadnje čase zelo smeji

Facebook

Twitter