Alen V. Vesel posveča pesem tistim, ki ga spremljajo že od vsega začetka

31-letni kočevski pevec Alen Vogrinec Vesel je slovenski javnosti postal poznan leta 2010, ko se je predstavil na Slovenija ima talent ter si prislužil finale. Čeprav vsa ta leta pridno nastopa, se je letos odločil za naslednji korak.

Alen Vogrinec Vesel na odru prireidtve Moč glasbe nas združuje.Foto: Sven Pušnik

Na prireditvi Moč glasbe nas združuje je spoznal znanega hrvaškega skladatelja in producenta Želimirja Škarpono in tako je obrodilo sodelovanje ter začetek osvajanja hrvaškega trga, kjer se Alen počuti dobrodošlega. Letos poleti je v planu tudi nastop na festivalu v Dalmaciji.

Alen tako te dni že predstavlja novo pesem in videospot Prijatelju moj. Glasbo in aranžma podpisujeta Želimir Škarpona in Dalibor Musap, besedilo pa je nastalo izpod peresa Alenove žene Nataše. Videospot je bil posnet v prečudoviti naravi Bloškega jezera, v njem pa je med drugimi sodeloval Zavod Beli angeli, ki je popolnoma v kontekstu pesmi, saj je njihovo poslanstvo pomagati tistim, ki potrebujejo pomoč in so jih prijatelji in svojci pozabili. "Prav je, da se pove, da obstajajo ljudje, ki imajo v sebi še vedno čut za sočloveka in da to ni čisto izginilo. Kljub noremu tempu življenja obstajajo ljudje, ki niso pozabili na svoje prijatelje. Pesem je posvečena tistim, ki me spremljajo že od vsega začetka ter mi stojijo ob strani in ne obupajo nad menoj. Vsak od nas je kdaj doživel samoto in takrat smo zares spoznali, kako pomembna je roka prijatelja na tvojem ramenu," je povedal Alen Vogrinec Vesel.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

15.8.2019

Ditka: Glasba mora napolniti dušo, to je njeno bistvo

13.8.2019

Majda Arh: Našla sem nov smisel življenja – svobodna sem kot ptica

13.8.2019

Glasbeni ustvarjalec Nino Ošlak z vztrajnostjo novemu albumu naprotu

12.8.2019

Glasbenica Ana Ferme presenetila s svojo prvo skladbo Na pogled

8.8.2019

Nastja Gabor, po dobrem in slabem: Na koncu vse prav vse obrne

Facebook

Twitter